Доброго вечора. Мій хлопець займається футболом. Це його хобі і робота. Звісно я не дуже це люблю і одобрюю, але здебільшого змирилась. Він грає за основну команду, де він працює + за іншу команду - вопрос №3625561

просто так. Проблема в тому, що ми з ним рідко бачимось і це велика проблема, адже щодня ми на роботі, ввечері в нього тренування і ми не маємо змоги побачитись. А на вихідних в неділю в них основний мач. Тобто в суботу ми можемо приділити час нам двом, нашим стосункам, але він їде грати футбол за іншу команду, бо йому це важливо. Я вже пропонувала піти на компроміс. Не лишати повністю футбол, а працювати лиш на одну команду, іншу залишити, щоб для нас було більше часу. Проте з цією думкою він не погоджується. Бо вважає що це не є проблемою. Питання в тому: йому футбол важливіший, ніж ми? Як можна домовитися з ним? Як пояснити, що для мене спільний час це надто важливо. Чи просто поставити питання що йому важливіше- сім'я чи футбол? І якщо футбол буде важливішим розходитися?
05.02.20
3 ответа

Ответы

Приветствую и поскольку вы на русском сайте то можно по русски?
05.02.20
Здравствуйте, Таня!

«Як пояснити, що для мене спільний час це надто важливо» — Почему вы думаете, что он это не понимает? Как вам объяснить, что футбол для него очень важно?

«Чи просто поставити питання що йому важливіше- сім'я чи футбол?» - И что вы хотите услышать на этот вопрос? 

«якщо футбол буде важливішим розходитися?» - Такие решения можете принимать только вы лично, исходя из своих чувств, желаний и переживаний. Можно найти  разные  варианты  развития ситуации, но только вы знаете, что из всех возможных вариантов для вас правильнее. На консультациях с психологом вы можете разобраться со своими чувствами, в результате чего вам будет легче находить решения и ответы на свои вопросы.
05.02.20
Добрый вечер, Таня! Если Ваш парень не уделяет Вам внимания и Вы не можете договориться с ним, то подумайте, какова будет совместная жизнь. Решать, как бытьи что делать со своей жизнью, — только Вам самой. Наша жизнь полна (не)случайностей, и для того, чтобы увеличить вероятность благоприятных для Вас событий, стоит лучше узнать себя — например, поработав с психологом. Успехов Вам!
06.02.20

Кудряшов Игорь

Сейчас на сайте
Читать ответы

Анастасия Якушенок

Читать ответы

Игорь Летучий

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store