Киев

Помогите решить задачки по финансам! - вопрос №3766069

1. План реалізації продукції і послуг на рік на фабриці пе­редбачено довести до 320 тис. грн. Середній залишок оборот­них засобів заплановано на суму 40 тис. грн. В результаті впрова­дження організаційно-технічних заходів тривалість одного обо­роту скоротилася в середньому на 6 днів, обсяг реалізованої продукції і послуг зріс на 3%. Визначити планове та фактичне число оборотів оборотних засобів, планову та фактичну тривалість обороту оборотних за­собів, а також потрібну суму оборотних засобів у плановому періоді та суму вивільнених оборотних засобів.
2.

Визначити планові й звітні показники використання оборотних засобів підприємства, якщо обсяг реалізованої продукції заплановано на рівні 71,3 млн гри. при середньорічному за­лишку нормованих оборотних засобів на 9,5 млн грн. Фактич­но при такій самій сумі оборотних засобів було реалізовано продукції на 74,1млн грн.
3.

Визначити, на яку суму можна збільшити план реалізова­ної продукції тієї самої суми оборотних засобів, якщо в результаті впровадження поточного методу виробництва тривалість одного обороту скоротилася на 10 днів. За планом завод має реалізувати продукції па 20 мли гри., при середньорічному за­лишку оборотних засобів — 5 млн грн.

Вопрос задан анонимно
04.05.20
0 ответов
Ответов пока нет
Посмотреть всех экспертов из раздела Бизнес > Финансовые рынки
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store