Украина

Бізнес навчальний центр з вивченням англійської і німецької для дітей - вопрос №420220

Планую організувати навчальн0-розважальний центр з вивченням англійської і німецької мов для дітей раннього віку (від 3 років). Місце розташування: спальний район: багато новобудов, де проживають молоді сім"ї. Оренда приміщення приблизно три тисячі. Заняття в групі по 5-6 чоловік два раза в тиждень. Ватрість одного уроку для однієї дитини: 35 грн… Це нище середнього ціна у нас в місті.  Я закінчилауніверситет: викладач іноземних мов. З чого потрібно починати: які документи, яка краща система оподатокування, реклама, комунальні послуги, скільки треба груп для прибуткового бізнесу? Наскільки буде вигідним цей бізнес у майбутньому? Дякую !!! 

Лучший ответ по мнению автора

Доброго дня, Наталія!

Тільки для того щоб окупити оренду вам потрібно мати таких = 11 дітей х 35 грн.х 2 раза в тиждень х 4 раза в місяць = 3080 

Для створення ЛЮБОГО бізнесу спочатку потрібно виходити з ринкових умов -скільки у мене потенційних споживачів???? Після того: яка повинна бути економіка  -затрати, доходи, прибутки. І, тільки після цього ЯК ЦЕ ВСЕ ЗРОБИТИ? Включаючи питання про податки і т.д.

Тому пропоную, почати с маленького бізнес-плану — а тоді, знаючи сильні і слабкі місця свого майбутнього бізнесу, приймати рішення про дії чи про податки. 

В бізнес-плані сказано які у вас є споживачі -тільки тоді можна зрозуміти яка реклама потрібна. Може просто ходити на батьківські збори, а може подружитися з завідуючими дитсадків. Реклама це дія. А перед дією потрібно знати на кого і як її направити.

Успіхів! Звертайтеся в чат! 

11.10.12
Лучший ответ по мнению автора

Другие ответы

Почніть з персонального репетиторства, при тому, що заняття будете проводити поки що в себе вдома.

Потім домовляйтесь з дитячими садками та школами. 

Брати в оренду приміщення, купляти обладнання та меблі поки що рано.

15.10.12

Alinka473

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Бизнес > Бизнес-план
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store