допоможіть - вопрос №714161

Доброго дня! Я живу з чоловіком 3 місяці, кожного дня іде зранку приходить пізно! Мені погано без нього потрібна його підтримка, а він не підтримує, не каже люблю так як говорив це до весілля, взагалі забиває на те щоя говорю, я буду плакати він просто візьме обернеться і буде спати, а я хочу просто уваги! Що мені робити???

Ответы

Вітаю, Надю. По-перше треба заспокоїтись. Чоловікам, взагалі дуже важко виражати свої почуття, вони зовсім інакше на все реагують. Найліпшим у Вашому випадку було б вжити цей час, коли Ваш чоловік відсутній, на щось важливе і корисне для Вас, наприклад: фітнесом, красою, працею, або ще якимсь новим хоббі. Заміжнє життя це не кінець Вашого розвитку і Ваших персональних інтересів. Подивіться на це з іншого боку — скільки можливостей це відкриває для Вас, яk дорослої самостійної жінки. Всього Вам найкращого і сімейного щастя.

07.08.13

Надя, Ви не так давно одружилися, це  період коли Ви притираєтесь   один до одного, кожен з Вас відкриває для себе нові  риси в характері. Заспокойтесь, Ваші придирки «не каже що любить»та плач, можливо дратують чоловіка. Найдіть для себе заняття, посміхайтеся, зустрічаючи чоловіка. Ви тільки почали свій шлях в побудові щасливої родини, хай Вам щастить!

 

08.08.13

Анна Медведева

Сейчас на сайте
Читать ответы

Леушин Андрей

Читать ответы

Скилкова Ирина

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология > Любовные отношения
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store