допоможіть розібратись в собі... - вопрос №243919

Доброго дня! Дуже хочу порадитись, як поступити в цій ситуації… Я одружена з чоловіком 3,5 роки. Останній рік я практично мрію про дитину, але ніяк з чоловіком не можемо відважитись її народити. З самого початку наших сімейних відносин було купа проблем, то з кредитами, то з житлом, то з матеріальним положенням. Зараз ми живемо в маленькому будинку, без ніяких вигод,ледве хватає заробітку на прожиття. Мої батьки постійно потикають мені моїм чоловіком, який не може собі дати раду, кажуть що з дітьми нам спішити нема куди, але я більше так не можу… Я дуже хочу дитину, але боюсь, що не зможу справитись, що батьки мене не підтримають, тому що получиться що я пішла проти їхньої волі. Чоловік теж не наполягає, каже що нам нема куди спішити, але загалом ніби не проти. Мені вже 25 років, всі лікарі кажуть що пора вже народжувати, поки ще молодий організм. Я не знаю як правильно поступити, можливо ще не варто спішити, тому що умови не найкращі для дитини, але дуже хочеться… Я бачу як радіють дітям мої подруги, у яких вже по двоє діток, і мені теж хочеться бути мамою. Порадьте будь-ласка, що робити? Можливо спочатку потрібно розібратись з собою, з чоловіком, а потім думати про дітей?

Ответы

Добрий вечір, шановна пані Галино!

1. «ледве хватає заробітку на прожиття» — а чи буде Вам вистачати ще й на дитину?

2. «Мені вже 25 років, всі лікарі кажуть що пора вже народжувати, поки ще молодий організм.» — зверніться до експертів у розділі «Медицина», запитайте їх, наскільки важливий вік жінки з точки зору СУЧАСНОЇ медицини, чи так це важливо зараз, як у минулому, чи такий великий ризик почекати ще декілька років.

3. «Я бачу як радіють дітям мої подруги, у яких вже по двоє діток, і мені теж хочеться бути мамою.» — можливо, Вам усе ж таки хочеться не «бути мамою», а хочеться насамперед радіти своїм дітям? А чи зможете Ви радіти, коли в дитини не буде усього необхідного?

4. «Можливо спочатку потрібно розібратись з собою, з чоловіком, а потім думати про дітей?» — розібратися з цим корисно й потрібно у будь-якому випадку. А перед прийняттям важливих рішень — особливо.

 

05.04.12

Анна

от 1500 p.
Читать ответы

Леушин Андрей

от 950 p.
Читать ответы

Скилкова Ирина

от 2000 p.
Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология > Семейные отношения
Решено
Ананизм
7 ответов
20.07.11
Вопрос задан анонимно
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store