Задача - вопрос №158093

Здраствуйте, шановні експерти. Допожіть вирішити задачку. Підприємство громадського харчування в середньому використовує 10 банок майонезу на тиждень. Стандартне відхилення щотижневого використання – 2банки. Допустимий ризик вичерпання запасів – не більше – 7%. Час виконання замовлення – 2 тижні. Розподільне споживання нормальне. Завдання. Визначити точку поновлення запасів при змінному попиті

06.12.11
1 ответ

Лучший ответ по мнению автора

07.12.11
Лучший ответ по мнению автора

Наталья Викторовна

Читать ответы

учитель по маркетингу

Читать ответы

Надежда

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Бизнес
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store