Які три види послуг світового значення надають такі країни Азії як Ізраїль та республіка Кіпр А)туристичні Б)медичні В)оффшорні Г)освітні Д)військові - вопрос №5111937

Вопрос задан анонимно
27.03.23
1 ответ

Ответы

  • Ізраїль та республіка Кіпр, як і багато інших країн світу, можуть надавати різноманітні види послуг світового значення. Зокрема, такі країни можуть надавати такі види послуг:
  • А) туристичні послуги, які можуть включати організацію екскурсій, проживання в готелях та ресторанах, транспортні послуги, пакетні тури та інші послуги для туристів.
  • Б) медичні послуги, які можуть включати лікування та діагностику різноманітних захворювань, а також процедури для збереження та покращення здоров'я.
  • В) оффшорні послуги, які можуть включати створення офшорних компаній та банківських рахунків, юридичне та фінансове консультування, оптимізацію податкових платежів та інші послуги для підприємств та приватних осіб.
  • Д) військові послуги, які можуть включати надання консультацій та підтримки для військових операцій, тренування військового персоналу, постачання зброї та інші послуги, пов'язані з обороною країни.
  • Освітні послуги, які можуть включати навчання іноземних студентів в університетах та інших освітніх закладах, також можуть бути важливим видом послуг, які надають країни світового значення
28.03.23

Михаил Александров

Эксперт месяца
Читать ответы

Андрей Андреевич

Читать ответы

Eleonora Gabrielyan

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Учеба и наука
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store