как набрать вес - вопрос №138479

мій ріст 172см вага 50 кг. дуже хочу поправитись але скільки б я не їла мені нічого не допомогає… що робити підкажіть будь-ласка



Дополнение автора от 06.11.11 16:39:26

зап'ясток складає 15 см

Лучший ответ по мнению автора

Добрий вечір, Мар'яна Василівна)

 Досить непогано знаю українську мову, тому спробую Вам відповісти) По-перше  - не робіть з цього проблему, треба себе сприймати такою яка Ви є. Полюбіть себе — і Вас полюблять інші) Ви хоч знаєте скільки жінок віддали би  все, щоб їсти все підряд і не набирати ваги) Я звичайно пораджу Вам вживати тільки здорову їжу — але це більш для здоров'я, чим для набрання ваги. Вживання всього підряд і побільше ( калорійна, смажена їжа, солодощі тощо) в Вашому випадку не допоможе. Виною всьому швидкий обмін речовин.Але з Вашої ситуації є вихід — або піти на прийом до лікаря-дієтолога ( але Ви повинні бути впевнені що це хороший лікар) і хай він Вам підбере найоптимальніший для Вас раціон харчування ( деяким це допомагає набрати недостатню вагу). Якщо і це не допомагає або Ви не хочете звертатись до дієтолога, то тоді у Вас лишається всього один вихід ( і помагає він майже всім) — це займання спортом. Після кількох місяців занять, коли Ваша м'язова вага зросте, Ви не будете здаватись такими худими. Просто проконсультуйтесь с тренером щодо Вашої проблеми — скажіть йому чого саме Ви прагнете і хай він Вам підбере необхідні вправи.Хай щастить!

П.С. Будь-ласка, не забувайте оцінити всі відповіді експертів та проголосувати за  найкращу з них. Дякую.

06.11.11
Лучший ответ по мнению автора

Другие ответы

Доброго дня, Маряна.

Я працюю консультантом в галузі харчування. Я Вам зможу допомогти, але мені потрібна ще деяка інформація — напишіть скільки сантиметрів складає ваш зап'ясток. Для цього потрібно сантиметровою стрічкою заміряти навколо суглобу, що знаходиться між низом долоні й початком передпліччя.

Я зможу розрахувати Ваші ідеальні норми й ми обговоримо їх досягнення.

З повагою, Сергій.

06.11.11

Анна *

Читать ответы

Ирина

Читать ответы

Максим

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Красота, Здоровье
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store