Ваше повідомлення Доброго дня... вперше звертаюсь до такого роду за допомогою, я дуже люблю малювати , малюю все що подобається душі, проблема... - вопрос №1441440

полягає в тому що я малюю тільки чорним олівцем, люблю виводити акуратно чіткі контури малюнків ЧОРНИМ ОЛІВЦЕМ, но не розфарбовуючи їх яркими кольорами… Скажіть будь-ласка з чим може бути повязана моя така причина малюнків???? ДЯКУЮ...!!!
06.04.15
1 ответ

Ответы

Добридень, Маріє! Дійсно вибір чорного кольору може свідчити  про певні особливості вашого емоційного стану. Ваші почуття останнім часом можуть бути дещо негативними, або нейтральними, але без почуття щастя та емоційного підйому. Також імовірно Вам потрібен свій психологічний простір і Ви намагаєтеся «сховатися» у своїх малюнках. Іншими словами, нічого страшного немає, але й задоволеною щасливою особистістю Вас також важко назвати. Найбільше схильності до малювання чорним або простим олівцем притаманно підліткам та юнакам, що відчувають самотність або відчуженість від інших людей. 
Ви можете влаштувати собі «Арт-терапію», та довільно почати використовувати кольори для зміни своїх емоцій. Я Вам рекомендую обрати фарби, краще гуаш, оскільки вона насиченіша та яскравіша за інші фарби. Можете малювати абстратні форми, полоси, фігури, просто кольори. Я думаю, Вам сподобається)))
Успіхів Вам і всього найкращого))) 
06.04.15

Наталья

от 500 p.
Сейчас на сайте
Читать ответы

Дмитрий

от 1500 p.
Читать ответы

Игорь Летучий

от 800 p.
Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология
2 ответа
13.04.12
Вопрос задан анонимно
10 ответов
16.01.12
Вопрос задан анонимно
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store