У МЕНЕ ТАКА СИТУАЦІЯ:МОЯ ЖІНКА КУПИЛА МЕНІ ТУФЛІ,ЗА СВОЇ ГРОШІ.ВОНА ЗНАЛА ЩО Я ПРОТИ ТОГО,ЩОБ ВОНА СВОЇ ГРОШІ ТРАТИЛА НА МЕНЕ.Я ВЗЛОСТИВСЯ.ВОНА - вопрос №2485993

ПОЧАЛА ТЕЖ СКАНДАЛИТИ ПЕРЕД МОЇМ БАТЬКОМ, ЩОБ Я ПО-МІРЯВ ТІ ТУФЛІ, Я ОДІВ ЇХ,І ТУТ Я ПРОГНАВ, Я ПІШОВ НА КУХНЮ, ВОНА ІКРАС ОБІДАЛА,І Я ВИСТАВИВ НОГУ В НОВИХ ТУФЛЯХ НА СТІЛ.ВОНА ДУЖЕ СИЛЬНО ОБІДЕЛАСЬ.ВОНА У МЕНЕ ДУЖЕ ВПЕРТА ЖІНКА.Я ЗРОЗУМІВ ЩО Я ПОСТУПИВ ПО ДУРНОМУ, Я ДО НЕЇ ПІДХОДИВ РАЗІВ 20 ПРОСИТИ ВИБАЧЕННЯ, ВОНА ВПЕРЛАСЯ.ВИРІШИЛА МОЯ МАМА З НЕЮ ПО ГОВОРИТИ.МАМА ДО НЕЇ ДУЖЕ ГАРНО СТАВЕЛАСЬ.У МОЄМУ НАСЕЛЕНОМУ ПУНКТУ ЛЮДИ ГОВОРЯТЬ, ЩО ЩЕ ТАКИХ СВЕКРІВ ЯК МОЇ БАТЬКИ НЕ БАЧИЛИ, БАТЬКИ ЇЇ ПРИНЯЛИ ЯК РІДНУ ДОНЬКУ, НЕ ЗАСТАВЛЯЛИ НІ КОЛИ ЩОСЬ РОБИТИ А ВОНА ПОЧАЛА СОБІ ВИГАДУВАТИ, ЩО ВОНА ЖИВЕ В ЯКОМУСЬ РЕЖИМІ.МАМА ПІДІЙШЛА З НЕЮ ПОГОВОРИТИ,І ПОЧАЛА ПРОСИТИ ГОВОРИЛА НАДЮША УСПОКОЙСЯ, НУ ПО ГНІВАЛАСЬ ХВАТИТЬ І МАМА СКАЗАЛА ЇЙ ЩО МЕНІ НЕ УДОБНО ПРИЙМАТИ ВІД НЕЇ ТАКІ ПОКУПКИ, БО Я ЧОЛОВІ ГОНОРОВИЙ.ЯК ЩО ТРЕБА Я ДАМ ГРОШІ МИ ПОЇДЕМ І КУПЕМ ЇЙ МЕНІ, Я ДУЖЕ НЕ ЛЮБЛЮ, ЯК ЩО БЕЗ МЕНЕ МЕНІ ЩОСЬ КУПЛЯЮТЬ.МАМА ЇЙ СКАЗАЛА ЗА ЖІНКУ БРАТА, ЩО ВОНА НІЧО БРАТУ НЕ КУПЛЯЄ.МАМА МАЛА НА УВАЗІ ЩО ВОНА НЕ КУПЛЯЄ ЗА СВОЇ ГРОШІ.ВОНИ СПІЛКУВАЛИСЬ,І МОЯ ДРУЖИНА ОПЯТЬ ЗА СВОЄ: ЧИ ЖІНКА БРАТА ЙОМУ ЩОСЬ КУПЛЯЄ? МАМА СКАЗАЛА ЩО ВСЕ КУПЛЯЄ БО БРАТ ЧАСУ НЕ МАЄ, ЖІНКА ТАК ВЗЇЛАСЬ НА МАМУ, ЩО МАМА БРЕХУХА, БРЕШЕ ПОСТОЯНО, МАМА АЖ САМА НЕ ЗРОЗУМІЛА, ЩО СТАЛОСЬ? ЖІНКА ЗАРІКЛАСЬ ЩО ВОНА В ЦЕМУ ДОМІ ЇСТИ НЕБУДЕ.ВЖЕ ТИЖДЕНЬ ДОМА НЕ ЇСТЬ.ЖІНКА ВПЕВНЕНА ЩО ВОНА ПРАВА, ВСІ ПОМЕЛЯЮТЬСЯ.НО ПІД НЕЇ СТЕЛИТИСЬ НІХТО НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ.ВОНА ХОЧЕ, ЩОБ МАМА В НЕЇ ПРОБАЧЕННЯ ПОПРОСИЛА І ТО ВОНА НЕ ЗНАЄ ЧИ ПРОСТИТЬ.МЕНІ НЕ ПРОСТИЛА, АЛЕ ЗІ МНОЮ СПІЛКУЄТЬСЯ НАРМАЛЬНО.ЛИШ ШАНТАЖУЄ, ЩО ВОНА ЗАРАС ЗБИРАЄТЬСЯ І ЇДЕ ДО ДОМУ У ДНІПРОПЕТРОВСЬК ДО СВОЇХ БАТЬКІВ.ПОЧАЛА НАЗИВАТИ МОЮ СІМЮ, ДИБІЛАМИ ЛИЦЕМІРАМИ, НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА ТО ЩО МОЯ СІМЯ, МОЇ БАТЬКИ РАХУЮТЬСЯ В РАЙОНІ ОДНІЄЮ З НАЙ-УВАЖАЄМОЮ СІМЄЮ В РАЙОНІ, А ВОНА ПОКАЗУЄ СВОЇ БЗІКИ, НЕ ЗНАЮ, ЩО МЕНІ РОБИТИ? ЯК МЕНІ ЖІНЦІ ПОЯСНИТИ ЩО ВОНА НЕ ПРАВА.ВОНА ВСЕ ТАК ОБЕРТАЄ, А НАЙГІРШЕ ЩО ВОНА ВІРИТЬ В ТО ЩО ВОНА ПРАВА

Ответы

Добрий день Олег!
По -перше в мене виникло питання «скільки Вам років»? 
Чому в конфлікті бере участь Ваша мама? Конфлікт вирішуеться між жінкою і чоловікрм… не потрібно втягувати інших родичів. 
По-друге, Ваше питання" ЯК МЕНІ ЖІНЦІ ПОЯСНИТИ ЩО ВОНА НЕ ПРАВА"? викликає зустрічне питання «Ви, дійсно вважаєте що можливо людині щось насильно довести? Але ж в неї протилежна думка, вона  вважє, що Ви не праві.Вона проявила турботу, а її за це ще й карають. 
В цій ситуації краще повести себе як справжній чоловік, подякувати жінці, за те що проявила турботу и попросити, щоб іншого разу попереджувала Вас, що Вам буде приємніше коли Ви разом будете підбирати особисті речі.
09.06.17
Олег, здравствуйте. Осознайте, что реальная Ваша победа будет в том, что Вы перестанете что то доказывать, а отнесетесь к этой ситуации с юмором! От всей души, желаю Вам — Успехов и всего самого наилучшего!!!
09.06.17

Анна Медведева

Сейчас на сайте
Читать ответы

Ульяна

Сейчас на сайте
Читать ответы

Леушин Андрей

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология > Семейные отношения
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store