Добрий вечір Я хочу звернутися за порадою Я маю хлопця,але наші стосунки звалися на нівець, останнього часу він не звертав на мене ніякої уваги,був грубим та займався тільки своїми справами, я - вопрос №2554310

намагалася якось його розвеселити але він все відкидав та відмовлявся навіть кудись піти зі мною І ось він сказав що ми маємо розтатись адже я його не розуміла і не підтримувала у його бажанням і вчинках Він говорив що так я робила постійно і він типу мене розлюбив і тільки це зрозумів Я навіть цього не помічала а коли він це заявив то всі мої вмовляння та обіцянки недопомогли Я хочу змінитися і показати йому що наші стосунки можна продовжити але поки цього він не хоче і відмовляє мені Що мені робити? Чи є можливість того що з часом він зрозуміє що я ним дорожу і кохаю його і готова стати для нього тією яку він хотів би бачити біля себе? Можливо відновити стосунки

Лучший ответ по мнению автора

Добрий вечір, Анастасія!
Чи потрібно  відмовитися від себе такої як Ви є заради стосунків з хлопцем який не цинує Вас (грубий, займається тільки своїми справами?) Чи кохає Він Вас? Чи в Вас живе надія, що все змінеться і він покохає?
"… готова стати для нього тією яку він хотів би бачити біля себе...«це призвиде до страждань… душа ж не змінеться… Краще  прийняти  те, що цей хлопець не може бути з Вами. Це його вибір. Нема сенсу тримати того, хто хоче піти… Але робити вибір тільки Вам:
страждати далі, або відпустити і шукати свій шлях.
Якщо виникнуть питання — звертайтеся за особистою консультацією. Завжди готова допомогти. 
Всього найкращого Вам, Анастасія, і мудрих рішень!
 
14.08.17
Лучший ответ по мнению автора

Другие ответы

Здравствуйте, Анастасия. Вам нужно развивать и расширять территорию личного пространства. И расширив, найти баланс между ЛП и отношениями. И все наладится.
14.08.17

Игорь Летучий

Читать ответы

Кудряшов Игорь

Читать ответы

Леушин Андрей

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология
2 ответа
13.04.12
Вопрос задан анонимно
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store