На протязі 5 років страждаю діареєю - вопрос №3346169

Ж,22р.На протязі 5 років страждаю діареєю, не зв*язаною з продуктами харчування, зверталась до декількох спеціалістів, на момент лікування все було добре, але так остаточного діагнозу та повного одужання і не отримала. Картина хвороби — інколи декілька разів на день інколи раз навіть в тижень виникає діарея, невідомої етіології( підозрюю що це СПК) останнім часом(1міс) якщо зранку після сніданку виникла діарея, це вже знак того що, щоб не з*їла чи не випила протягом дня, все вийде через те саме звичне місце.
протягом такої тривалої діареї виникає біль в лівому підребер*ї та трохи нижче. в родині подібних захворювань та симптомів не спостерігалось. лікувала 2 р тому хелікобактер. наразі вже його не виявлено, бак посів калу показує гнійний процес в кишечнику. гастроскопія нічого особливого не показала. окрім рефлюксної хвороби, так сталось що жовч закидає в шлунок а шлунковий сік в стравохід. думаю саме жовч і провокує діарею, але як з цим боротись та дізатись реальний діагноз?

Ответы

Порекомендовал бы Вам задать свой вопрос на русском языке, вероятность, что Вам ответят станет выше.
30.06.19
Здравствуйте, прикрепите обследования. Какие вам диагнозы ставили. Похоже на хронический гастродуоденит. Какие вы лекарства принимали?
30.06.19

Нелин Алексей Сергеевич

Читать ответы

Алексей Александрович

Читать ответы

Александр Владимирович

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Медицина > Терапия
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store