дитина 7 років. Два роки тому вирішили народжувати вдруге. Та виявились проблеми зі здоров'ям в мене і в нього . Він лікуватися категорично відмовляється через відсутність фінансів,  як він пояснює. - вопрос №3677306

При цьому щоб я лікувалась він не проти. Ми посварилися. Я точно не була готова до такого повороту подій. Проплакала дуже довго, на душі жахливо, не можу змиритися з думкою що більше не стану мамою. На чоловіка вплинути ніяк не можу, він здається прийняв остаточне рішення. Я просто не можу жити повноцінно, всі думки про це. Життя без чоловіка не уявляю, але щас така велика напруга в стосунках, що навіть не знаю як жити далі. Не можу йому пробачити. Як впоратися з цим не знаю, душа на частини розривається від болю.
16.03.20
2 ответа

Ответы

Таня, здравствуйте, Сделайте паузу, потом еще раз поговорите с мужем, например, через пару месяцев, подумайте за это время, что надо сделать, чтобы больше зарабатывать. Объясните ему, как важен для Вас второй ребенок и сделайте акцент на том, что если Вы вылечитесь, а он нет, то положительного результата не будет..., услышит Вас, есть на это надежда. Успехов Вам во всем!!!
16.03.20
Здравствуйте, Таня!
«Як впоратися з цим» — Вы можете обратиться к психологу на индивидуальные консультации, где у вас будет возможность разбираться с причинами и истоками появления таких сложностей.
16.03.20

Ольга

Сейчас на сайте
Читать ответы

Игорь Летучий

Читать ответы

Кудряшов Игорь

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store