Велике прохання допомогти - вопрос №651416

Доброго дня! Я розійшлася з хлопцем з його ініціативи. Ми зустрічалися  2 роки, в нас все було серйозно, але після року зустрічання він вирішив зі мною розійтися, він охолов, я розумію свої помилки я занадто навязувалася йому, вимагала бато від нього, але я зрозуміла що я була не права, і заради нього я говорила йому що ніколи не повторю більшецихпомилок, але він немає вже бажання. Зараз він мені телефонує час від часу ми спілкуємося, але він стоїть на своєму, каже мені зважай на мою волю, а зараз ще почав спілкуватися з ін. дівчиною з Києва а сам із Львова, коли я його питаю чи в тебе з нею щось серйозне він каже що час покаже, що мені робити? як його повернути?  Мені дуже тяжко без нього, я просто вже не витримую такого стану



Дополнение автора от 03.06.13 13:26:25

Велике дякую Валерія Вам за відповідь. Я намагаюся так поводитися, не навязуватися йому але мені дуже тяжко з цим справитися, тому що дуже його люблю, підскажіть будьласка як мені поступати в цій ситуації — він мені час від часу телефонує, питає як в мене справи, а я незнаю як правильно вчинити, чи відповідати на телефонні дзвінки чи ні, мені чомусь здається що його все ж таки тягне до мене, але він всеодно говорить мені що в нього поки що немає бажання щось продовжувати, я його дуже просила про шанс щоб він мені дав коли ми розходилися, кілька разів він давав мені, тепер він зовсім охолов, я йому говорила що більше не буду так поводитися тобто навязуватися і вимагати від нього, але він каже мені що він обережний, і я незнаю, думаю що він мені не вірить. Скажіть будьласка чи потрібно мені з ним спілкуватися по телефону чи варто не спілкуватися, можливо він почне за мною сумувати, буде бракувати спілкування зі мною, я просто дуже заплуталася

Лучший ответ по мнению автора

Добрий день, Христина!

По-перше, кожен iз нас прагне свободи. Вiн також… Коли людина вiдчуваэ натиск, вона прагне визволення. Ви дуже притягнули його до себе й себе до нього. Як i кожна залежнiсть, ця (у стосунках) немов би тягар, вона надто сильно захоплюэ вашу увагу. Спробуйте перемкнути цю увагу на щось, що вам дiсно приэмно, що вас надихаэ.

По-друге, якщо ви вiдпустите його, побажаэте щастя й будете щирою подружкою, вiн буде цiнувати вашу присутнiсть у своэму життi, й хто зна, можливо повернеться до вас. Треба лише бути мудрою й вмiти чекати.

По-третье, обернiть увагу на себе. Попрацюйте над собою, щось змiнiть. Просто думайте про себе, а не про нього. Про своэ життя, про те, як вам будувати ваш свiт (без нього). Коли ви вiдчуэте у собi силу й свободу — вiн зверне увагу, оцiне, захопиться, притягнеться.

Успiхiв у вашому життi!

03.06.13
Лучший ответ по мнению автора

Другие ответы

Якщо телефонуэ — говорiть, бо це для вас обох важливо. Але ви живiть своiм життям, у своiх iнтересах. На мою думку, вiн хоче бачити в вас iдивiдуальнiть, а не його тiнь. Будьте собою, любiть себе, в першу чергу для себе. Коли вiн побачить в вас сильну вольову людину — бажання бути разом знову може виникнути.

Змiнюйте своэ бачення й вiн оцiне.

03.06.13

Антон Теряев

Сейчас на сайте
Читать ответы

Константин Шумилин

Читать ответы

Леушин Андрей

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология > Любовные отношения
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store