сімейні пробеми - вопрос №719278

доброго дня, допоможіть мені будь ласка, в мене чоловік піднімає руки на мене, випивае,і взагалі він мені ні чого не допомагае,і в мене не має вже до нього тієї любові, симпатії, він любить зробити безпорядокі сам не прибере в нас є маленький синочок.я з ним лтше мучуся(підскажіть що робити

Лучший ответ по мнению автора

Тікайте від нього. Нічого гарного Вас там не чекає. А для вашої дитинки буде краще, якщо він не буде бачити вашої руганини. наберіться сміливості та дійте. так ви матимете шанс стати счастливою. звертайтесь до чату, буду рада допомогти.

12.08.13
Лучший ответ по мнению автора

Другие ответы

Вітаю, Таню. Якщо він регулярно вживає алкоголь, тоді Ви, як його дружина, стаєте со-залежною (подивіться в інтернеті цю інформацію, щоб зрозуміти, про що йде мова). Мені прикро, Таню, але на цьому етапі розвідку ваших шлюбних відносин, потрібно вже спасати Вас і Вашу дитину, а не шлюб. Якщо є потреба дізнатися з причин, тобто, я це сталось, чому він почав вживати алкоголь і т.п. — звертайтесь на приватну консультацію, разом все розберемо, сплануємо подальші дії. Усього Вам найкращого, тримайтесь. 

12.08.13

Шендерова Елена

Эксперт месяца
Читать ответы

Анна

Читать ответы

Леушин Андрей

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология > Семейные отношения
Решено
Ананизм
7 ответов
20.07.11
Вопрос задан анонимно
7 ответов
04.08.09
Вопрос задан анонимно
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store