Доброго дня.В мене така проблема,мама постоянно до чогось придирається, я хожу зараз на роботу і сама на себе заробляю. Недавно було в мене день народження, я попросила маму щоб відсвяткувати в кафе - вопрос №3611102

, вона сказала що оплатить сама все і тоді пізніше коли будуть гроші вона мені купить подарунок бо 20 років кругла дата, на день народження хлопець мені зробив пропозицію було все дуже гарно квіти обручка.день народження пройшло я кажу мамі Давай ці гроші що мені дали я віддам в кафе за стіл, а вона каже ні це хай мій буде подарунок. Крч давали які гроші воне в мене їх позичила 2000 грн а 1000 забрав тато бо в них зараз погано з фінансами… Я мамі якось сказала щоб вона дала трохи грошей бо хочу купити подарунок хлопцеві, вона почала плакати і кричати що я їм випоминаю за гроші. Потім тато взяв розпакував картину яку мені подарили на день народження і хотів її повісити на стіну, я сказала що не хочу щоб її вішали тому що вона припаде пилью я зроблю в себе ремонт і повішу в кімнаті, він почав кричати я насварилась на нього, мама почула почала кричати що я істеричка, щоб хлопець робив сватання і я вйобувала від них,і щоб забула про їх сущіствованіє.
25.01.20
1 ответ

Ответы

Добрый вечер, Ксения! Послушайтесь совета и съезжайте. Наша жизнь полна (не)случайностей, и для того, чтобы увеличить вероятность благоприятных для Вас событий, стоит лучше узнать себя — например, поработав с психологом. Успехов Вам!
27.01.20

Кудряшов Игорь

Сейчас на сайте
Читать ответы

Шота Джемалович

Сейчас на сайте
Читать ответы

Наталья

Сейчас на сайте
Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store