Доброго дня! Мене звати Оксана... - вопрос №844992

Доброго дня! Мене звати Оксана. Ми з чоловіком живемо 1 рік. Дуже хотіли дитину, я завагітніла відразу після весілля. Чоловік дуже любить дітей і знетерпінням чекав своєї. В нас народилась чудова донечка. І тут почались проблеми. Він жалівся що я йому не приділяю уваги. Але я ж сама з дитиною- для мене все нове, дитинка хоче уваги, на руки. Вінприходив з роботи і навіть нехотів брати її на руки. Коли вона плакала він казав що піде з дому. Вночі жодного разу до неї не вставав. А я зранку навіть якщо не виспалась, всеодно вставала з ним і готувала йому сніданок. Кожен день готую все щось свіже. Ми сварились майже щодня. Пройшов місяць ситуація трохи змінилась, він почав краще ставитись до дитини. Але сварки наші продовжуються. Мені здається що перша причина-це те що я не працюю і не приношу в сімю гроші. Хоча до декрету я працювала, мала хорошу роботу і не погано заробляла. Те що я займаюсь дитиною не достатньо. Він каже давай наймемо няню а ти підеш на роботу, але ж дитині всього три місяці і я годую грудьми. Хоч він не мало заробляє і поки що нам достатньо цих грошей. Ще в нас постійно суперечки коли я кажу свою думку а він вважає не так, тоді він зразу починає злитись і кричати. Я не знаю як мені правильно поступати: Піти працювати і виховувати дитину і «вилазити зі шкури» через те що нічого не встигаю? Завжди погоджуватись з ним не висловлюючи своєї думки? Як правильно поводитись з чоловіком? Допоможіть мені будь ласка. Ми любимо один одного я це знаю, але попри це все в нас такі негаразди.

Ответы

Доброго дня! Оксана! По-перше, не треба м1ркувати й вигадувати причини того, чему ваш чолов1к в поганому настр11. Краще спитати у нього. Потр1бна в1дверта розмова. Може, в1н розлючений зовс1м не з того прив1ду, шо ви не працюете.

А взагали, ж1нц1 потр1бно йти за чолов1ком, як нитка за голкою. Й так, не завжи посп1шати висловити свою думку. Вплив на чолов1ка легше зробити

лаг1дностью, н1ж зуперечками. Й  ще, кожному чолов1ку подобаеться, коли його ж1нка завжди в гарному настр11, доглянута и весела. Й домовитись з ним тод1 буде легше.

24.11.13

Леушин Андрей

Сейчас на сайте
Читать ответы

Юлия Ульянова

Сейчас на сайте
Читать ответы

Кудряшов Игорь

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология > Самопознание и развитие
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store