Як дальше жити? Добрий вечір! Коротко розкажу про себе. Мені 29 років , живу з мамою, на даний момент не працюю. Проблема заключається в тому , що я не бачу виходу що робити дальше. Більше року - вопрос №3123300

зустрічалася з хлопцем, він казав що любить, будемо завжди разом, хотів щоб я завагітніла і це диво сталося. Я на 6 місяці вагітності. За весь цей час він мені не помагає ні матеріально, ні морально. Коли бачимось знову каже що любить, що радий, що буде помагати але нічого не робить лише обітцяє. Коли отримує зарплату дзвоню йому прошу дати хоть трохи грошей, каже добре, а потім з друзями сидить по кафе, гуляє, п'є, веселиться, всім розказує що скоро у нього буде дитина. Я сижу дома плачу і незнаю що йому казати. бо що не скажу він обіцяє і каже все буде тільки потім, почекай. Коли сварюсь чому гуляє, зарплату прогулює, мене нервує, він прямо каже а що маю сидіти в хаті, на шо ти злишся, ти не маєш на шо злитись все буде добре. Мама моя проти нього і коли дізналася що я вагітна була не рада і нічим мені помагати не хоче.Сестра приводить мамі трьох своїх малолітніх дітей, а я в кімнаті сижу і слухаю весь той шум, крики кожен день. Просила маму шо мені потрібно спокій, шоб сестра поки не лишала тут дітей, вона і так ніде не працює, сидить дома має свою квартиру, приводить дітей, лишає їх шоб мама за ними дивилась. Діти дуже шумні і я нервуюсь страшенно. Незнаю чому мама мене не хоче зрозуміти. Батько мій має іншу сім'ю, нічим мені не допомагає. Друзів у мене немає. Зараз я живу за заощадження які трошки назбирала, раніше працювала в Польщі, недавно деякі речі свої продала, але гроші всерівно закінчуються, підтримки немає, почуваюся дуже самотньо, розчаровано, безвихідно. Тримаюсь як можу, люблю свою дитинку, маю надію що Бог мені допоможе. Можливо щось порадите мені, буду дуже вдячна.
10.01.19
2 ответа

Ответы

Здравствуйте! Если Вас интересует просто прогноз без информации, то лучше переадресуйте вопрос в раздел «Эзотерика». Если же вы сознательно пишите в «Психологию», то просьба дать немного информации о ваших отношениях и трудностях в них. В этом случае вам ответят профессионально и детально. Как психолог выскажу свое мнение.
Будущее в Ваших руках. Если будете продолжать внешне показывать счастье и довольство, а внутри себя переживать и бояться, то в будущем можете устать от этого, потерять уверенность в том самом будущем. Так что живите в настоящем так как сердце велит и интуиция, и будущее всегда будет правильным.
Желаю Вам светлого будущего и счастливого настоящего!🙏🙂❤️
10.01.19
Здравствуйте, Наталья!
Появление такого психического и эмоционального состояния  всегда имеет свои причины связанные с событиями жизни. Это реакция психики, которая появилась из-за конфликта между желаниями и реальностью. Вы потратили много эмоций, а возможно эмоции и энергия уходит на борьбу с навязчивыми мыслями и внутренними конфликтами. Также, это может быть защитная реакция психики на конкретные события в вашей жизни, как механизм ухода от решения сложного вопроса. Вам необходимо пересмотреть своё отношение к этой ситуации и своему формату поведения в целом. Принять ситуацию такой, как она есть на данный момент, проанализировать свои действия, сделать выводы, найти возможные варианты решения и опыт для будущей жизни. Самостоятельно это сделать, без участия психолога тяжело, поэтому для вас будет лучше, эффективнее, быстрее и проще обратиться к любому выбранному вами психологу и начать с ним индивидуальную работу над вашими вопросами.
10.01.19

Кудряшов Игорь

Сейчас на сайте
Читать ответы

Константин Шумилин

Сейчас на сайте
Читать ответы

Танкова Оксана

Сейчас на сайте
Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store