Львов

Хотів би проконсультуватись з таким квартирним питанням: Проживаємо в державній квартирі. Прописані в квартирі мій дід(1935року народження)/батько... - вопрос №1382534

мого батька (основний квартиронаймач), я, мій новонароджений син, мій брат, його дочка (до 1 року) і моя мама. При заселенні в ордері були вписані: дід, бабця, їх дочка, 1-й син, 2-й син/мій батько. Після заселення їх всіх було приписано в квартиру. В подальшому вони виписались, крім діда (основного квартиронаймача), бабці (померла) і мого батька (помер). За квартплату і всі послуги оплачуємо тільки ми (маємо всі квитанції). Дід (основний квартиронаймач) не платить взагалі нічого. Із дідом та його дочкою (яка після виписання з квартири була приписана у сусідній квартирі) в нас погані відносини, ми з ними не спілкуємось. У 2006 році дочка діда хотіла прописатись, назад, до нас в квартиру, але ми не дали згоди.В подальшому вона позивалась до суду і ЖЕК дав відмову у приписанні до квартири. Недавно нас повідомили, випадково при реєстрації дитини, що дочку діда приписали грудні 2014 року без нашого відома і нашої згоди. На запитання на основі чого приписали,- в Жеку дали невнятну відповідь, що на основі рішення суду.Сказали, що: на основі того, що вона вписана в ордері, чи то що вона оформляла якийсь догляд за дідом. Ми будем ще це точно вияснювати. Питання: Чи законно її прописано і чи можна це обжалувати? Якщо законно,- тоді як законно змусити їх оплачувати, їхню частину, за всі комунальні послуги?

Ответы

По перше:якщо було судова справа, то ви повинні були бути проінофпміровани про суд і в ньому брати участь як зацікавився осіб. Ідіть у суд і вимагайте видати копію рішення, ознайомитися зі справою.
По друге: законно змусити тільки знову ж таки, через суд.
22.02.15

Buh

от 500 p.
Сейчас на сайте
Эксперт месяца
Читать ответы

Игорь Анатольевич

от 500 p.
Читать ответы

Агибалов Иван Иванович

от 600 p.
Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Юриспруденция > Недвижимость
3 ответа
23.12.09
Вопрос задан анонимно
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store