Доброго дня! Я знайомі зі своїм хлопцем 9 років. Зустрічаємось ми вже 2 роки. У нас все серйозно часто говорим про весілля. Мене цього року 3рідна сестра попросила щоб я була першою дружою але я - вопрос №1481560

відмовилась тому що маю хлопця і вважаю що це не нормально… йому теж запропонув першим дружбою бутии його брат він не відмовився мало того якщо у мене якесь свято у родині я його беру. Він завжди іде сам… скажіть це нормально?
07.05.15
3 ответа

Ответы

Надо его понять, почему он та делает. Может он комплексует 
07.05.15
Ульяна, здравствуйте. Нет это не нормально. Он уже доминирует над Вами и считает, если он мужчина, что все должно быть так, как хочет и как он скажет. Вам это надо? Надо начать выстраивать с ним равноправные отношения, спокойно доносить ему свою точку зрения и не идти у него на поводу. но сохранять спокойствие и вести себя с ним корректно. Просто говорите ему, что я пойду вместе с тобой в гости и идите с ним. если не захочет, то стоит задуматься, а нужен ли он тогда вообще? Решение принимать только Вам. От всей души, желаю Вам — УСПЕХОВ и ВСЕГО САМОГО НАИЛУЧШЕГО!!!
07.05.15
Доброго дня, Уляно! Якщо казати формально — то можна бути дружкою, поки Ви ще не одружилися офіційно. Те саме стосується і вашого хлопця. Тому те, що він погодився із пропозицією свого брата — це нормально. Однак Вас непокоїть, схоже, не стільки саме цей факт, як те що Ви не упевнені у серйозності його намірів — чи дійсно він хоче одружития і вважає Вас рідною людиною, чи це просто слова, які не підкріплюються його вчинками. 
Щоб розібратися у цій ситуації, я Вам раджу не оцінювати його вчинки як нормальні, або не нормальні, а просто кажіть йому про ваші бажання та почуття, оскільки зараз ви просто можете мати різні точки зору і він може не здогадуватися, що Ви хочете від нього. Кажіть йому, наприклад: «Мені хотілося б, щоб ти брав мене із собою на родинні свята», або «мене непокоїть, що ти будеш брати участь у конкурсах на весіллі разом із дружкою… ». І вже тоді, коли він буде чітко знати про ваші очікування та почуття, ви зможете зрозуміти, наскільки для нього важливими є ваші відносини і чи робить він зусилля для того, щоб їх розвинути. 
Щасти Вам!
07.05.15

Анна

Читать ответы

Игорь Летучий

Читать ответы

Кудряшов Игорь

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Психология
32 ответа
03.04.12
Вопрос задан анонимно
2 ответа
13.04.12
Вопрос задан анонимно
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store