Моя дочка не жила з чоловіком 2 роки, , почала жити гражданським браком з листопада 2014 року з другим чоловіком, узнала, шо вагітна у лютому 2015 року,подала на розлучення 6.04.2015 рокуЮ - вопрос №1756178

10.10.2015 року родила дитину, а суд прийняв рішення про розлучення 28.11.2015 року. Коли вона звернулась до загсу, щоб зареєструвати дитину їй відповіли, що треба заява першого чоловіка про відмову від дитини. Звернулась дочка до нього, він сходив до нотаріуса (так як він проживає майже за 400 км)і зробив цю заяву,( це написала нотаріус з Ульяновки Кіровоградської області: " Нехай нададуть Вам зразок, ми ж у заяві вказали також:" та надаю їй згоду самостійно визначати батьківство дитини", що їм ще треба, я не розумію.) Занесли в загс, їй відповіли, що потрібна ще довіреність на цю заяву, а допроситись довіреності у першого чоловіка, не причепного до цієї дитини ми не можемо, бо він працює, а відлучатись не хоче. Якого змісту довіреність повинна бути і як нам бути в такій ситуації, дитині уже 2 місяці, а ми не можемо отримати свідоцтво про народження.
Вопрос задан анонимно
14.12.15
1 ответ

Ответы

У Вашій ситуації необхідно, все-таки або ж отримати від нього довіренність на право представлення його інтересів, або ж спробувати направити цю заяву заказним із змістом листом на адресу ЗАГСу.
Якщо буде потрібна ще якась інформація — можете зайти до мене в чат і залишити повідомлення, я надам консультацію більш детальну.
14.12.15

Buh

Сейчас на сайте
Эксперт месяца
Читать ответы

Елена

Сейчас на сайте
Читать ответы

Игорь Анатольевич

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Юриспруденция
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store