Киев

Доброго дня. Планую подати на розлучення. Прожили 6 років. Дітей немає. Є спільно нажите майно(авто, меблі в квартиру ). Як буде відбуватись поділ цього майна? Як добитись справедливого розподілу? - вопрос №3425832

06.09.19
2 ответа

Ответы

Все нажите в шлюбі є спільно нажитим майном і ділиться в рівних частках. Якщо немає згоди, і розділити майно в рівних частках не представляється можливим, так як, крім іншого, зокрема, воно неподільне (холодильник, телевізор, диван), тон майно ділить суд і розподіляє кому яке майно дістанеться. Нерухоме майно також ділиться в рівних частках. потім виділяється в натурі.
Якщо у вас виникли додаткові питання, для одержання більш докладної інформації звертайтеся в особистий чат юриста, буду рада допомогти. Не забудьте вибрати найкращу відповідь на ваше запитання. З повагою, Соболь Е. В.
06.09.19

Buh

Эксперт месяца
Спільно нажите майно ділиться в рівних частках, якщо між подружжям не укладалося шлюбного договору, що визначає інший порядок розподілення майна. Як варіант, одному з подружжя дістається неподільне майно, а він виплачує половину ринкової вартості цього майно іншому чоловікові.

P. S. Не забудьте, будь ласка, вибрати найкращий відповідь на Ваше запитання: якщо потрібні роз'яснення, Ви можете отримати, звернувшись в чат.
08.09.19

Buh

Эксперт месяца
Читать ответы

Игорь Анатольевич

Читать ответы

Агибалов Иван Иванович

Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Юриспруденция
Пользуйтесь нашим приложением Доступно на Google Play Загрузите в App Store